cz
Tipy, aby byly vaše výrobky více vidět

21.11.2015 | POTVORA Fintiva

 

 

 

 

 

 

 

Chcete více prodávat své výrobky na Potvor.cz?

KUPUJÍCÍ PRÁVĚ HLEDAJÍ VHODNÉ VÁNOČNÍ DÁRKY!

 

NAŠE TIPY, JAK BÝT VÍCE VIDĚT:

Na Potvor.cz dorazí denně 6500 návštěv!

  • Umístěte výrobky na hlavní stránku  - do DOPORUČUJEME (10-20 Kč/den)

Naše facebookové stránky mají 36 750 fanoušků!

 

TIPY ZDARMA:

Vytvářejte VÝBĚRY

Výběr je seskupení 12 výrobků, které se zobrazí na hlavní stránce. Vyberte 12 zajímavých výrobků a mezi nimi  1-2 vaše výrobky a to tak, aby společně ladily barevně nebo tématicky. Nejlepší výběry jsou každých 10 hodin vybírány na hlavní stránku. Výběr vytvoříte kliknutím na VYTVOŘIT VÝBĚR (na hlavní stránce vpravo nad výběrem)

Vytvářejte TRENDY

TREND je seskupení 5 výrobků, kterými ukážete ostatním, co je "IN", co se teď nosí a co se k čemu hodí. Váš TREND mohou ostatní uživatelé označit "TO SE MI LÍBÍ". 10 nejlepších TRENDŮ (s největším počtem "to se mi líbí") se bude zobrazovat na hlavní stránce. NEJLEPŠÍCH TRENDECH může být trend až 3 dny - takže, když bude mít Váš trend dostatek "TO SE MI LÍBÍ", může být až 3 dny vkuse vidět na hlavní stránce. Budete-li pravidelně vytvářet TRENDY, které se budou ostatním líbit, můžete se stát NEJLEPŠÍ TRENDAŘI - Autoři Trendů s celkovým největším počtem "TO SE MI LÍBÍ".

 

Přehled Trendů jednotlivých prodejců uvidíte i v jejich profilech. Své trendy uvidíte i v horním osobním menu " moje aktivity".

Topujte své zboží

V pravidelných intervalech 6 hodin můžete vybrat nějaké své zboží a to TOPOVAT =  posunout ho v dané kategorii (například Šperky) na přední pozici, takže bude více vidět.

Doporučte vaše zboží na Facebooku

Dejte své zboží sdílet na váš facebookový profil (stačí u vašeho zboží kliknout na facebookové ikonky pod fotkou), fotografie vašeho zboží s odkazem do vašeho obchůdku se zobrazí všem vašim přátelům na facebooku.

Pište POTVORblogy

napište zajímavý článek o vás, o vašem zboží o čemkoliv ... připojte tam odkaz na své zboží, fotografie vašich výrobků... Blogy můžete vkládat ZDE.

Vložte návod

Návody jsou hodně navštěvovaná rubrika, vytvořte svůj návod s odkazem na vaše zboží u nás...Návody můžete vkládat ZDE.

Dávejte si výrobky, prodejce, kteří vás zaujmou do oblíbených

oni si toho všimnou a půjdou se zase podívat na vás, vždyť i ostatní prodejci si mohou koupit vaše zboží.

 

 

Úspěšný prodej přeje

 

Vaše Potvora Fintivá :-)

 

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.