cz

Orgonitová hmatka - Pentagram s labradoritem

155,- Kč
10 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál.

Tento orgonit má dosah až 19 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 3 cm.

Je vhodný ke každodennímu nošení sebou, do kabelky, do kapsy, peněženky.... Dostanete ho v organzovém pytlíčku, kde ho můžete nosit.

Kameny použité v orgonitu:
labradorit
pentagram

Pentagram je prastarý magický a ochranný symbol, který představuje sílu čtyř základních živlů vody, ohně, vzduchu, země a pátého živlu vesmírné energie (život) nebo také éter.
Každý jeho cíp představuje jedno období života (zrození, zrání, dospělost, stárnutí, smrt).
Symbol Venuše, bohyně matky (planeta Venuše opíše na obloze za osm let pětiúhelník.).
Symbol směrů vpřed, vzad, vlevo, vpravo a vzhůru.
Označuje 5 údů člověka: hlava, dvě ruce a dvě nohy.

Pentagram zakreslený v kruhu má ochranný význam.

Duhový labradorit je vysoce mystický a ochranný kámen vnášející světlo do života. Zvyšuje duchovní úroveň mysli a její spojení s kosmickými energiemi. Labradorit odklání nežádoucí energie od aury a brání úniku energie. Vytváří bariéry proti výronům negativní energie během léčby. Jedná se o krystal, který vás dokáže zavést do jiných světů nebo životů. Labradorit je kámen ezoterického vědění umožňující zasvěcení do tajemných mystérií.
Uvádí do souladu fyzickou i éterickou sféru těla a obě propojuje s duchovním cílem, k němuž směřují. Zvyšuje úroveň dosaženého vědomí a uzemňuje duchovní energii do nižšího fyzického těla. Krystal podporuje rozvoj intuice a duševních darů včetně umění „správného načasování". Vynáší z podvědomí na povrch různá poselství a umožňuje jejich pochopení.
V duševním životě potlačuje labradorit strach, nejistotu a zbytky minulých zklamání včetně těch, která pocházejí z minulých životů. Posiluje víru v sebe sama i v celý vesmír. Odstraňuje z vědomí představy jiných lidí včetně myšlenek útočících na vaši auru.
Labradorit uklidňuje příliš aktivní mysl a současně dodává energii vaší představivosti tím, že přináší nové myšlenky. Výborně slouží k rozbíjení neopodstatněných iluzí tím, že dokáže proniknout až ke kořenu věcí a odhalit skutečné úmysly skrývající se za konkrétními myšlenkami a činy. Tento kámen
vyvolává potlačované vzpomínky na minulost.
Labradorit je užitečným průvodcem v době změn; je to kámen, jenž přináší sílu a vytrvalost. Jakožto kámen proměny připravuje tělo a duši na další růst.
Léčebné využití: Labradorit léčí poruchy očí a mozku, přináší úlevu od stresu a reguluje metabolizmus. Uzdravuje nachlazení, dnu a revmatizmus. Upravuje rovnováhu hormonů a ulevuje od menstruačního napětí. Snižuje krevní tlak. Labradorit lze použít při radionickém léčení a hledání příčin nerovnováhy.
Umístění: Noste na horní srdeční čakře Lze rovněž přidržet na potřebném místě nebo jej na ně položit.

Žlutý labradorit umožňuje spojení s vyšší úrovní vědomí, zlepšuje vizualizaci, umožňuje dosažení tranzu, pomáhá při jasnozření a pozorování na dálku. Má blahodárný vliv na čakru solar plexu a podněcuje duševní tělo k dalšímu rozvoji tím, že je pozvedá vstříc vyššímu vědomí. Uzdravuje žaludek, slezinu, játra, močový měchýř a nadledvinky.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:
Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

- Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
- Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
- Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
- Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí.
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu.
- orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
- Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Orgonity nevystavujte horku, silnému slunečnímu žáru, nedávejte blízko ohně.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.