cz

Orgonitová hmatka - pentagram s granátem

155,- Kč
9 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál.

Tento orgonit má dosah až 19 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 3 cm.

Je vhodný ke každodennímu nošení sebou, do kabelky, do kapsy, peněženky.... Dostanete ho v organzovém pytlíčku, kde ho můžete nosit.

Kameny použité v orgonitu:
pentagram
granát

Pentagram je prastarý magický a ochranný symbol, který představuje sílu čtyř základních živlů vody, ohně, vzduchu, země a pátého živlu vesmírné energie (život) nebo také éter.
Každý jeho cíp představuje jedno období života (zrození, zrání, dospělost, stárnutí, smrt).
Symbol Venuše, bohyně matky (planeta Venuše opíše na obloze za osm let pětiúhelník.).
Symbol směrů vpřed, vzad, vlevo, vpravo a vzhůru.
Označuje 5 údů člověka: hlava, dvě ruce a dvě nohy.

Pentagram zakreslený v kruhu má ochranný význam.


Granát: je kamenem se silnou schopností dodávat energii. Přispívá k nabrání nových sil a k jejich obnově. Pročišťuje čakry a dodává jim novou energii, kterou oživuje, čistí a udržuje v rovnováze. Přináší podle potřeby klid nebo touhu. Tvrdí se, že granát dokáže varovat před blížícím se nebezpečím, a již odpradávna se užívá jako amulet. Granát je jedním z nejrozšířenějších kamenů. Vyskytuje se v několika podobách, které se liší podle toho, jakými minerály jsou tvořeny. Každá forma má trochu odlišné dodatečné vlastnosti, které rozšiřují společnou druhovou povahu.

Granát povzbuzuje lásku a oddanost. Udržuje v rovnováze sexuální touhu a dokáže napravit citovou disharmonii. Zejména červený granát podněcuje a kontroluje nárůst energie kundalini přičemž současně zvyšuje i sexuální potenci. Jedná se o kámen podporující pevné vztahy a zájem o druhého.

Je užitečným krystalem ve chvílích krizí. Prospívá zejména v situacích, z nichž zdánlivě není východiska. Právě tak poslouží ve chvílích, kdy se život roztříští na kusy nebo se promění v nekonečnou řadu traumat. Dodává sílu, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy - především tím, že dodává odvahu a vnáší naději do zdánlivě beznadějných situací. Pod vlivem granátu se krize mění v jednoznačné výzvy. Současně granát v takových chvílích přivolá někoho na pomoc.

Granát je pevně spojen s podvěskem mozkovým. Dokáže podnítit rozvoj rozšířeného vědomí a vzpomínky na minulé životy. Aktivuje činnost dalších krystalů, jejichž účinky zesiluje. Pročišťuje negativní energii čaker. Granáty vybroušené do hranatých tvarů údajně přinášejí štěstí v obchodních záležitostech.

V duševní rovině dokáže granát zostřit a zpřesnit schopnost správného náhledu na sebe sama i na jiné. Zahání zakořeněné způsoby jednání, které už přestaly sloužit původnímu účelu. Současně pomáhá překonávat odpor nebo podvědomé vnitřní zábrany. V duševním životě usnadňuje granát odkládání již nepotřebných či zastaralých myšlenek a představ. Citově pomáhá překonávat různé zákazy a tabu. Otevírá srdce dokořán a zvyšuje sebedůvěru.

Léčebné využití: Granát regeneruje tělo. Podněcuje metabolizmus. Léčí páteř, záda a buněčné problémy. Čistí krev, dodává energii, blahodárně působí na srdce a plíce. Regeneruje DNA. Pomáhá při vstřebávání minerálů a vitaminů.

Umístění: Noste na ušních lalůčcích, prstech nebo na srdci tak, aby se dotýkal kůže. Položte na holé tělo na místě, které chcete vyléčit. Chcete-li přivolat vzpomínky na minulé životy, položte na třetí oko.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:
Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

- Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
- Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
- Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
- Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí.
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu.
- orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
- Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Orgonity nevystavujte horku, silnému slunečnímu žáru, nedávejte blízko ohně.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.