cz

Orgonit pro finanční problémy, pomoc z krizí a odvahu

Orgonit pro finanční problémy, pomoc z krizí a odvahu
vyprodáno

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál, totožný s fotografií

Tento orgonit má dosah až 15 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 3 x 1,5 cm.

Je vhodný i ke každodennímu nošení sebou, dostanete ho zavěšený na lanku cca 45 cm dlouhém (pokud chcete jinou délku, napište do objednávky) a dárkově zabalený. Na výběr máte i ze 2 druhů úchytů (standartně zasílám stříbrný, pokud ale chcete zlatý, napište mě do objednávky)

Kameny použité v orgonitu:
citrín, jaspis červený, karneol, křišťál, granát

Citrín je šťastný a štědrý kámen. Předává teplo, energii a zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje a zpracovává negativní energii, aby se již dál nešířila. Je to kámen hojnosti. Učí, jak k sobě přilákat bohatství a prosperitu společně s úspěchem. Poskytuje štěstí každému, kdo tento kámen vlastní.
Velice dobře poslouží při urovnávání vztahů. Výborně funguje při překonávání depresí, obav a fóbií. Posiluje individualitu a koncentraci, dodává sebedůvěru. Zbavuje přecitlivělosti na kritiku okolí. Nabádá k pozitivnímu postoji, člověk s ním do budoucnosti pohlíží optimisticky. Pomáhá zbavit se negativních vlastností, strachu a obtěžujících pocitů.

Granát má silnou schopnost dodávat energii, používá se k nabrání nových sil. Povzbuzuje lásku, otevírá dokořán naše srdce a zvyšuje sebedůvěru. Podporuje pevné vztahy a zájem jeden o druhého. Zvyšuje sexuální potenci.
Je to výborný kámen v době krizí (pomůže, když nevíme kudy kam nebo nevidíme žádné východisko). Dodává sílu a podncuje aktivitu, vnáší naději do bezvýchodných situací. S jeho pomocí se krize mění ve výzvy, navíc cvám granát přivede do cesty pomoc.
S jeho pomocí máme lepší schopnost správného náhledu (na sebe i na jiné lidi). Zahání zakořeněné způsoby jednání, které už jsou nám k ničemu. Pomáhá překonávat odpor nebo vnitřní zábrany.

Karneol: Projektivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně. Je to stabilizující kámen s vysokou energií, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť, rozptyluje deprese a negativní myšlenky, dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru, ochraňuje před útoky jiných osob, posiluje astrální vidění, navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu. Aktivuje kořenovou čakru. Předchází kožním onemocněním, zastavuje krvácení z nosu a pomáhá při všech nemocech spojených s krví, univerzální ochrana zdraví, dodává sílu a vitalitu, zvyšuje plodnost, léčí frigiditu a impotenci, artritidu, revmatismus, kosti a šlachy, neurózy a deprese.

Křišťál: krystal křišťálu, umístěný při výrobě uprostřed tělesa orgonitu zvyšuje transformační schopnost orgonitu minimálně dvakrát. Taky Orgonit, v němž je zalitý křišťál, vykazuje dvojnásobnou i podstatně větší účinnost. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje, jasnozřivost. Pomáhá sebezdokonalení. Ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly. Harmonizuje, čistí a chrání auru. Je vhodný pro meditace. Křišťál je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Jaspis: Je to běžný kámen, jenž přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, sjednocuje všechny aspekty života, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje nebezpečné touhy a rozmary, přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry, každá barva jaspisu přísluší jedné čakře.

Léčebné využití: dodává energii, zmírňuje porodní bolesti, podporuje trávení, funkce pohlavních orgánů a oběhový systém, prodlužuje sexuální rozkoš.

Červený jaspis má projektivní energii, přiřazen planetě Mars a náleží elementu ohně. Je ochranným kamenem, odráží negativitu zpět původci, uklidňuje rozbouřené city, uzemňuje energii, napravuje nepříznivé situace, pozvedává krásu a půvab, přináší zdraví a sílu, podněcuje základní čakru, snižuje horečky, čistí oběhový systém, játra, cévy, krev, odstraňuje bloky.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:
Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí. 
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu
orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.